"Cinta Kepada Manusia Hanya Membuat Kita Merana Kerana Manusia Tidak Sempurna Dan Bersifat Sementara... Tetapi Cinta Kepada Yang-Esa Pasti Akan Kekal Selamanya..."

Jangan Lupe LIKE!

Saturday, February 26, 2011

BERSAMA SIAPA???



Lebih baik kita bersama orang yang sayang kita daripada bersama
orang yang kite sayang kerana kita boleh mula dan belajar untuk
menyayangi orang yang sayang kita tu tetapi orang yang kita sayang
tu tidak semestinya menyayangi diri kita... Kira bertepuk sebelah
tangan je la... Buat apa kita mengejar sesuatu yang sedang berlari
jauh daripada kita sedangkan ada benda yang sedang meluru ke
arah kita...Jangan sampai yang dikejar x dapat yang dikendong
berciciran... Tidak semestinya sesuatu yang kita suka tu baik untuk
 kita dan tidak semestinya sesuatu yang kita tidak suka itu tidak
baik untuk kita... Mungkin sebaliknya... Sesungguhnya Allah
lebih tahu... Fikir-fikirkan lah yek~

2 comments:

  1. dulu aku pgg mnde ni...n aku g kt org yg syg aku..syg aku kt die tak develop pn..n one day aku terjmpe org yg aku syg n die syg aku gak..org cmtu ada..kte kne tggu jek. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lebih baek... dua2 saling menyayangi...

      Delete